Övernatta som hemma…fast borta!


Välkomna att övernatta i en personlig och behaglig miljö på Villa Hamra Bed & Breakfast, en förre detta skola! Varje rum är unikt inrett med gott om utrymme och nybäddade, bekväma sängar.

Bo vid Vättern & Göta kanal! Vårt mål är att du ska känna dig fri att bo och trivas precis som hemma.

Ni hittar oss precis i utkanten av Motala längs RV 50 på väg söderut mot Vadstena. Vi ligger centralt i västra Östergötland med närhet till bad i Vättern, golfbanor, medeltida Vadstena och Göta kanal!

Vi tror att ni kommer att trivas hos oss! Vi bor i stora delen av den gamla skolan så vi finns alltid till hands och tar emot er när ni anländer, ring oss gärna och meddela er förväntade ankomsttid.

Boka ditt boende Idag »

 

Eva Liljedahl

Intensivvårdssjuksköterska sedan 45 år som brinner för friskvård, att vårda kropp och själ. Dotter till grundaren av Vätternrundan Sten-Otto Liljedahl, uppväxt med idrottsmän och kvinnor. Vill driva Villa Hamra som idrottsprofil.

Jan-Erik Ström

Före detta stockholmare som flyttat till härlig avstressande naturmiljö vid Vättern. Jobbat hela livet inom byggsektorn. Börjat motionera på äldre dagar, vill fotsätta i denna friskvårdssatsning.

Inget är för sent – allt är möjlig när man vill förbättra sin hälsa.